Despre noi

             Noi suntem HD Autotest Service, un service auto autorizat de Registrul Auto Roman, conceput pentru a oferi clientilor sai servicii calitative si profesioniste, intr-un timp foarte scurt. Compania noastra va pune la dispozitie numeroase servicii integrate cu ajutorul carora masina dumneavoastra va putea functiona in conditii depline de siguranta, colegii nostri ocupandu-se cu o multitudine de reparatii auto.
            Localizati in Bucuresti, pe soseaua Theodor Pallady nr 57(in spatele magazinului IKEA 2), suntem intotdeauna pregatiti sa incepem repararea autovehiculului. Fie ca vorbim despre servicii de tinichigerie, vopsire, mecanica, diagnoza auto sau electrica, specialistii nostri va propun solutii eficiente si sigure, iar la finalul interventiei acestia vor supune masina la numeroase teste pentru a se asigura ca aceasta este in stare perfecta de functionare.
          Experienta noastra, dar si echipamentele moderne pe care le folosim isi spun cuvantul in momentul in care apelati la noi. Nu ezitati sa ne contactati, iar noi va asiguram ca ne vom ocupa de masina dumneavoastra in cel mai profesionist mod.
%
Clienti Satisfacuti
Masini reparate/zi
Masini reparate/an

Serviciile noastre

  • Mecanica Auto Bucuresti
  • Diagnoza Auto Bucuresti
  • Tinichigerie Auto Bucuresti
  • Vopsitorie Auto Bucuresti
  • Electrica Auto Bucuresti
  • Tractari Auto Bucuresti

Contact

Mobil: 0745 340 344

Asistenta : 0732 895 310

E-mail: hdautotestservice@gmail.com

E-mail: contact@hdautotestservice.ro

Program Service

Luni: 09-18

Marti: 09-18

Miercuri: 09-18

Joi: 09-18

Vineri: 09-18

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

© Copyright 2019 HdAutoTestService by DarkoWeb.
Call Now ButtonSuna acum